Abraham Jong / Jarige Job 3,5 meter

Aantal:

37,19

1 dag 

Excl. BTW

45,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Abraham Jong / Jarige Job 3,5 meter
>
  • Abraham Jong / Jarige Job 3,5 meter
  • Abraham Jong / Jarige Job 3,5 meter
  • Abraham Jong / Jarige Job 3,5 meter
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,5x1,5x3,5m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
330 watt
Gewicht Gewicht
15kg

Omschrijving

Voor de Abraham die zichzelf nog helemaal geen Abraham voelt

√ Deze Abraham viert vrolijk feest

√ Maar liefst 3,5 meter hoog

√ Te vervoeren met iedere personenauto

√ Met 2 personen binnen 5 minuten op te zetten.

 

Een Abraham pop huren? Of wordt iemand 25, 30, 40 of 50 of misschien wel 60, 65 of 70? Verras diegene dan met deze jonge Abraham. Deze Abraham is jong van geest en heeft een voorzichtig bierbuikje. De pop kan geleverd worden met een banner met leeftijd naar keuze (30, 40, 50, 60, 65, 70 of met de tekst ‘jarige job’). Zeer geschikt voor een Abraham die zich nog jong en op en top fris voelt! Huur deze opblaasbare Abraham om een jarige Job te verrassen. Deze Abraham opblaasfiguur is maar liefst 3,5 meter hoog.

U kunt de Abraham eenvoudig opzetten, bij dit product ontvangt u een duidelijke handleiding en met behulp van de meegeleverde blower en haringen staat Abraham in een paar minuten.

Deze Abraham huren voor andere leeftijden? Geen probleem, u kunt ook kiezen voor andere leeftijdbanners, dus verras ook mensen die 30, 40, 50, 65, of 70 worden met deze Abraham eyecatcher!

U huurt een Abraham opblaasfiguur voor 3 dagen:
Dag 1: Ophalen (na 19.00 uur)
Dag 2: Plaatsing van de figuur op de bestemde plek
Dag 3: Terugbrengen (voor 19.00 uur)
(tijden zijn richttijden, overleg is uiteraard altijd mogelijk)Zelf bij ons afhalen

U kunt deze pop zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van de pop kan de dag van te voren. Inleveren kan de dag erna. Bij afhalen van een pop hanteren wij een borg van 50 euro (per afhaalopdracht). Deze pop past in iedere auto. De tas past op de bijrijderstoel. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u de ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij opzetten, stroompunt wijzen, hulp bij afbouwen).

Veiligheid

De pop wordt geleverd inclusief verankermateriaal en scheerlijnen welke reeds aan de pop bevestigd zijn. U dient de pop met de vier scheerlijnen én aan de voeten van de pop vast te zetten. Bij hevige windstoten en/of windkracht 5 of hoger dient u de pop af te bouwen. 

Extra Productopties


8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen