Een springkussen huren? Houd rekening met deze 3 dingen

vrijdag 25 september 2020

Ben je van plan om een springkussen te huren? Voor welke gelegenheid ga je hem gebruiken? Een kinderfeestje, een evenement of wellicht een sportdag? Wanneer je een springkussen gaat huren zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Daarom hebben we drie dingen op een rijtje gezet waar je aan moet denken voor wanneer je een springkussen gaat huren.

 

1. Locatie van feest

Waar ga je het feest organiseren? In je achtertuin, misschien heb je wel een stuk terrein geboekt. Hoe meer ruimte, hoe minder je hoeft op te letten op dat het formaat van het springkussen misschien te groot kan zijn. Houd rekening met de weersverwachtingen, je weet natuurlijk nooit hoe de dag gaat verlopen. Daarom heb je de keuze uit een springkussen met dak of zonder dak. Is de grond van het terrein waar je je feest gaat geven van gras of tegels? Als de grond van tegels is adviseren we je om een kleedje eromheen neer te leggen. Je wil natuurlijk niet dat iemand per ongeluk op de harde tegels valt. Daarom raden wij je aan dat als je een springkussen gaat huren, dat deze dan op gras komt te staan of in het zand.

 

2. Vervoer voor springkussen

Het springkussen huren gelukt? Wanneer je een keuze hebt gemaakt welke je gaat nemen is het belangrijk om te weten hoe je deze gaat vervoeren. Afhankelijk van het formaat van het gekozen springkussen, neemt een springkussen over het algemeen best veel ruimte in beslag. Misschien denk je dat deze wel in je auto past, terwijl dat niet gaat. Daarom is het verstandig om er voor de zekerheid voor te zorgen dat je een busje tot je beschikking hebt. Lukt het je niet om de springkussen zelf op te halen? Dan heb je altijd de mogelijkheid om deze te laten bezorgen door het verhuurbedrijf. Houd er rekening mee dat hier wel kosten aan verbonden zijn, maar je hoeft er in ieder geval zelf niet op en neer voor te gaan.

 

3. Veiligheid staat voorop

Wanneer je de springkussen hebt opgezet op de betreffende locatie is het verstandig om hem eerst te testen. Als alles goed gegaan is, moet je aan het volgende denken: zorg ervoor dat de bedrading en de blower van het springkussen netjes opgeborgen zijn zodat de ruimte eromheen veilig is. Contoleer gedurende de dag ook of er nog genoeg lucht in zit. Veiligheid staat voorop!

 

Tot slot: wij wensen je veel plezier!

Mocht je benieuwd zijn naar ons hele assortiment? Neem gerust een kijkje op onze website en bekijk welke mogelijkheden er zijn of neem contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht