Minigolf / Midgetgolf

Aantal:

123,97

1 dag 

Excl. BTW

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Minigolf / Midgetgolf
>
  • Minigolf / Midgetgolf
  • Minigolf / Midgetgolf
  • Minigolf / Midgetgolf
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3x1 DxB
Transportmaat Transportmaat
3x1m

Omschrijving

Midgetgolfen op locatie

√ Geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen

√ Vakantiegevoel

Onze complete 9 holes midgetgolf baan heeft negen banen met elk zijn uitdagende hindernissen. De banen zijn maar liefst 3 meter lang en 1 meter breed en gemaakt van kunstgras. De green is net als op een echte golfbaan super kort gemaaid waardoor u zich op een echte golfbaan zult wanen. Een verplaatsbare / mobiele midgetgolf baan was nog nooit eerder zó echt!

U ontvangt van ons een beschrijving van hoe u de banen op kunt bouwen en welke hindernissen op welke banen horen. uiteraard kunt u de hindernissen ook naar eigen inzicht indelen. De volgende banen vormen de standaard midgetgolf baan:


Baan 1: Speel de bal tussen de torentjes op het heuveltje door in het gat.
Baan 2: Speel de bal door de Daytona bochten om de bal in het gat te spelen
Baan 3: De helling. Speel de bal precies in het midden van de helling. iets te veel links of rechts en de bal zal weer terugkomen.
Baan 4: Lange halen, snel thuis? Dat valt nog tegen! 
Baan 5: Retour, precies in het midden van de baan staat een helling met daarbovenin het gaat. Speel je te hard? Dan kan je het vanaf de andere kant opnieuw proberen...
Baan 6: Looping. Sla de bal door de looping om in de buurt van het gaatje te komen.
Baan 7: De Brug. Niet te hard, want dan schiet de bal uit de baan, te zacht? Dan kun je weer over nieuw beginnen.
Baan 8: Draaikolk. Speel de bal precies hard genoeg om de bal door de draaikolk in het gat te krijgen. Te hard? Dan vliegt de bal uit de bocht.
Baan 9: De Vulkaan. Speel de bal tegen deze vulkaan op om hem in het gat van de vulkaan te laten zakken.


Dus wilt u nu eens een keer niet naar de midgetgolf baan maar gewoon lekker thuis of binnen midgetgolfen, huur dan onze schitterende en originele midgetgolf baan. Onze midgetgolf baan is ook ideaal te huren voor personeelsfeestjes, buurtfeestjes of om op een beursstand te plaatsen. Een leuke blikvanger die interactie met de beursbezoeker met 'speels' gemak op gang brengt.

Bij onze midgetgolfbaan ontvangt alle benodigde hindernissen, golfballetjes en midgetgolfclubs.

De huurprijs voor onze midgetgolfbaan is € 150,- voor alle negen holes. Wilt u minder holes huren? Ook dat is mogelijk, neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is. We komen er altijd (voordelig) uit!
 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit spelkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het spelkussen kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. Als u het spelkussen voor een zaterdag huurt dan kunt u het spelkussen (indien op zondag niet verhuurd) zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. Bij afhalen van een spelkussen hanteren wij een borg van 100 euro (per afhaalopdracht). Welke u uiteraard weer retour krijgt.  


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit spelkussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u een spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt Springkussenverhuur  zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties


119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen