Oudhollands Slingerbak

Aantal:

10,33

1 dag 

Excl. BTW

12,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oudhollands Slingerbak
>
  • Oudhollands Slingerbak
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,4x0,5x0,6m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Speel voor sloopkogel


√ Eenvoudig te spelen spel

 

Op zoek naar een leuk origineel Oudhollands Spel? Huur deze slingerbak, ook wel bekend als slinger kegelen.

Plaats de kegels op de cijfers en neem de slingerkogel in de hand. Gooi de kogel met een boog van u af, zodat de kogel op de terugweg de kegels kan omslaan. Vang de kogel op, zodra deze weer bij u is aangekomen.

Alleen de kegels, die de kogel op de terugweg omgestoten heeft, tellen voor de puntentelling. Heeft u bij het weggooien kogels neergegooid, dan tellen deze niet. De foutief omgestoten kegels zet u weer rechtop. U mag drie keer werpen, waarbij u de kegels, die u op de terugweg omgestoten heeft, laat liggen. De speler met het hoogste aantal punten is de winnaar.

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit spel zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het spel kan (indien beschikbaar) de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend, andere tijden mogelijk in overleg. Als u het spel voor een zaterdag huurt dan kunt u het spel zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit spel ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger -indien van toepassing- bij de op- en afbouw van het spel. 

Een beoordeling toevoegen