Schiettent

Aantal:

194,63

1 dag 

Excl. BTW

235,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Schiettent
>
  • Schiettent
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,5x2,55x2,55m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat Transportmaat
2,55 x 1,50 x 1,00 m (LxBxH)
Overdekt
Nee
Gewicht Gewicht
250 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Gebruik is te allen tijde voor risico huurder.
Indien vergunning noodzakelijk is, dient dit te worden
verzorgd door huurder.

Wie schiet vol in de roos en mag zich scherpschutter van de dag noemen?

Inbegrepen bij de schiettent zijn: 2 luchtbuksen 100 kaarten 100 roosjes 1500 kogels 100 pijpjes

Let op: u dient met minimaal 1 persoon te helpen tijdens de op- en afbouw.

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt deze schiettent zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van de schiettent kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. Als u de schiettent voor een zaterdag huurt dan kunt u de schiettent (indien op zondag niet verhuurd) zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. Bij afhalen van de schiettent hanteren wij een borg van 100 euro (per afhaalopdracht). Welke u uiteraard weer retour krijgt.  


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u deze schiettent ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u de schiettent huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt Springkusseverhuur zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen