Springkussen Koetje Super

Aantal:

99,17

1 dag 

Excl. BTW

120,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Koetje Super
>
  • Springkussen Koetje Super
  • Springkussen Koetje Super
  • Springkussen Koetje Super
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,2x6,5x5,1m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
18
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1100 watt (6,9 AMP)
Transportmaat Transportmaat
1x1,3m
Overdekt
Ja
Gewicht Gewicht
180kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Bij uitstek geschikt voor grote evenementen

√ Overdekt

√ Te vervoeren met een aanhanger of busje

√ Geschikt voor groepen van ongeveer 14-18 kinderen

√ Hoog opvallend kussen en met hoge gebruikerscapaciteit; ideaal voor evenementen

 

Een enorm kussen, dat is ons springkussen Koetje Super. Dit springkussen is maar liefst 5,2 bij 6,5 meter en ruim 5 meter hoog. Dit springkussen is samen met onze Helikopter het grootste kussen uit ons assortiment. Door de grootte en de hoge capaciteit is het geschikt voor grote evenementen waar veel kinderen aanwezig zijn.

Het Koetje springkussen is een van de bekendste springkussens in Nederland. Vaak in het standaard formaat voor 10 kinderen. Met deze megauitvoering herhaalt u dus een zeer herkenbaar kussen naar uw evenement.

Qua transport is dit springkussen een zware jongen (180 kilo). Het past meestal net in een stationwagen of MPV, maar door het gewicht is deze er erg moeilijk in en uit te krijgen. Wij adviseren daarom een busje of aanhanger voor vervoer. Uiteraard kunt u het kussen ook door ons laten bezorgen. Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het kussen kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. Als u het kussen voor een zaterdag huurt dan kunt u het springkussen zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. Bij afhalen van een springkussen hanteren wij een borg van 100 euro (per afhaalopdracht). Welke u uiteraard weer retour krijgt.  


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit kussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt Springkussenverhuur zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties


8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen