Springkussen Winterworld Skihut

Aantal:

82,64

1 dag 

Excl. BTW

99,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Winterworld Skihut
>
  • Springkussen Winterworld Skihut
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,2x4x4,5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1100 watt (6,9 AMP)
Transportmaat Transportmaat
0.9x1.3m
Overdekt
Ja
Gewicht Gewicht
140kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Speciaal voor de koude maanden


√ Overdekt

√ Te vervoeren met een stationwagen, aanhanger of busje

√ Geschikt voor groepen van ongeveer 10 kinderen

√ Speciaal voor kersmarkten en andere winterse evenementen

 

Speciaal voor de wintermaanden hebben wij dit springkussen Skihut Winterworld in ons assortiment. Organiseert u een winters evenement en zoekt u een bijpassend springkussen? Geen enkel springkussen past beter in de winter dan een echte gezellige skihut. Dit springkussen heeft een 3D schoorsteen bovenop en een knusse openhaard achter in het springkussen. Bovendien kunnen de ouders makkelijk meekijken met hun kinderen want dit kussen is uitgerust met 2 raampjes, welke uiteraard veilig afgedekt zijn, de kinderen vallen er dus niet doorheen.

Qua transportformaat is dit kussen relatief compact. Het past in een stationwagen met de bank plat (vaak ook in de wat grotere standaardauto's met de bank plat) Uiteraard past het ook op een aanhangwagen of in een busje. Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het kussen kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. Als u het kussen voor een zaterdag huurt dan kunt u het springkussen zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. Bij afhalen van een springkussen hanteren wij een borg van 100 euro (per afhaalopdracht). Welke u uiteraard weer retour krijgt.  


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit kussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt Springkussenverhuur zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties


8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen