Stormbaan 10 meter

Aantal:

130,16

1 dag 

Excl. BTW

157,49

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan 10 meter
>
  • Stormbaan 10 meter
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10x3,8x3,2m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100 watt
Overdekt
Nee
Gewicht Gewicht
170kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Er moet begeleiding bijstaan

Omschrijving

Omdat er voor elk budget een stormbaan mogelijk MOET zijn!

√ Toegankelijke en laagdrempelige stormbaan voor iedereen

√ Een echte wedstrijdbaan, 2 identieke banen naast elkaar

√ Ook een leuk speelobject voor kinderen

 

Deze 10 meter stormbaan is geschikt als je niet zo veel ruimte hebt op locatie, of wanneer je niet zoveel ruimte hebt in je budget. Toch heb je met deze stormbaan een aantal leuke hindernissen die goed in elke zeskamp passen. 

Daarnaast is deze 10 meter stormbaan te combineren met onze stormbaan Big Roll, je krijgt dan een stormbaan van maar liefst 27 meter lang!

Qua transport is deze stormbaan relatief goed te vervoeren. De rol past achterin een bus of aanhangwagen.Zelf bij ons afhalen

U kunt deze stormbaan zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het kussen kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. Als u het kussen voor een zaterdag huurt dan kunt u de stormbaan zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. Bij afhalen van een stormbaan  hanteren wij een borg van 100 euro (per afhaalopdracht). Welke u uiteraard weer retour krijgt.  


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit kussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u een spring- of spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt Springkussenverhuur zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties


8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen