Touwtrekken Volwassenen

Aantal:

12,39

1 dag 

Excl. BTW

14,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Touwtrekken Volwassenen
>
  • Touwtrekken Volwassenen
  • Touwtrekken Volwassenen
  • Touwtrekken Volwassenen
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
17m D
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

√ Gemaakt van Manillatouw, écht touwtrektouw


Touwtrekken! Een van de meest herkenbare en eenvoudige spellen die iedereen wel kent. Zo eenvoudig, maar tegelijkertijd zo ontzettend uitdagend. In een echte zeskamp mag een touwtrekwedstrijd natuurlijk niet ontbreken!

Springkussenverhuur Amersfoort verhuurt een professioneel touwtrektouw van 17 meter lang. Dit touw is net als echte wedstrijdtouwen gemaakt van Manillatouw. Voor de kinderen hebben wij tevens een touwtrektouw voor kinderen. Dat touw is een stuk zachter voor de handen.

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit spel zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het spel kan (indien beschikbaar) de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend, andere tijden mogelijk in overleg. Als u het spel voor een zaterdag huurt dan kunt u het spel zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit spel ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger -indien van toepassing- bij de op- en afbouw van het spel. 

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen