Pannaboarding

Aantal:

103,31

1 dag 

Excl. BTW

125,01

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Pannaboarding
>
  • Pannaboarding
  • Pannaboarding
  • Pannaboarding
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
13x6x1m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100 watt (6,9AMP per stuk)
Transportmaat Transportmaat
0,8x1,2m
Overdekt
Nee
Gewicht Gewicht
140kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden

Omschrijving

Organiseer snel en eenvoudig een pannatoernooi met onze boarding

√ Drie even grote veldjes

√ Grote boarding, er 'staat echt iets'

Panna Boarding huren? Deze pannaboarding heeft 3 velden. Uitstekend geschikt voor de sportdag op uw voetbalvereniging en onmisbaar tijdens het jaarlijkse kamp op de voetbalclub. In de boarding zijn drie pannavelden verwerkt. Er kunnen daardoor drie wedstrijden tegelijk worden afgewerkt. De veldjes zijn ongeveer 6 meter lang en 4,3 meter breed.

Deze pannaboarding is eenvoudig op te zetten met behulp van de meegeleverde blower. Wilt u de boarding komen ophalen, houdt dan rekening met het vervoer (Stationwagon, of kar). Uiteraard kunt u het spel ook door ons laten bezorgen en opzetten. Vraag ons naar de mogelijkheden. 


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit spelkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het spelkussen kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. Als u het spelkussen voor een zaterdag huurt dan kunt u het spelkussen (indien op zondag niet verhuurd) zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. Bij afhalen van een spelkussen hanteren wij een borg van 100 euro (per afhaalopdracht). Welke u uiteraard weer retour krijgt.  


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit spelkussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u een spelkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt Springkussenverhuur zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Extra Productopties


8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

119,95

1 dag

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen