Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Springkussenverhuur Amersfoort gevestigd op Zuidereind 5 te Baarn.

 

Alle hieronder genoemde prijzen zijn dagprijzen, tenzij anders vermeld, en inclusief 21% btw.

 

Zelf afhalen en terugbrengen

Indien je ervoor kiest jouw product zelf af te halen, is het afhaalmoment op de dag van jouw evenement. Uiterlijk drie dagen voorafgaand aan je evenement nemen wij contact met je op om een geschikte tijd af te spreken. Op doordeweekse dagen kun je vanaf 8.30 uur terecht op ons hoofdkantoor in Baarn om jouw artikelen af te halen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van het product is het in overleg ook mogelijk de dag vóór je evenement het artikel al op te halen.


Aan het einde van de huurperiode breng je de artikelen op de afgesproken tijd weer terug. Je gaat ermee akkoord dat je alle gehuurde artikelen compleet, droog, schoon en netjes verpakt retour brengt. Indien de producten niet compleet, droog en netjes verpakt zijn bij retournering, kun je dit ter plekke herstellen of het herstel aan ons overlaten. In het laatste geval brengen we de volgende kosten in rekening:

  • Springkussens, stormbanen en overige luchtkussens: minimaal € 35,- per rol;
  • Cateringmachines: minimaal  € 25,- per machine;
  • Sport- en spelmateriaal: minimaal € 25,- per spel.

Zowel in bovenstaande gevallen als wanneer een product significante schade heeft opgelopen tijdens de verhuurperiode, ontvang je na afloop van de verhuurperiode een factuur.


Transport

Ben je niet in de gelegenheid naar Baarn te komen om jouw artikelen op te halen en/of te retourneren? Kies dan voor onze transportoptie! Onze chauffeur rijdt met alle liefde naar je locatie om het springkussen, luchtkussen, de stormbaan of je attractie af te leveren, dan wel op te halen. We bieden deze optie aan iedereen in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Leusden, Nijkerk, Soest, Vathorst, Voorthuizen en Woudenberg.


Op- en afbouwservice, inclusief transport

Het is ook mogelijk dat je de bezorging, het ophalen en de op- en afbouw van jouw artikelen aan Springkussenverhuur Amersfoort overlaat. Dit laat jou vrij jezelf volledig te focussen op (de organisatie van) je evenement! Hieronder lichten we graag de voorwaarden voor onze op- en afbouwservice toe, evenals de kostenopbouw.


Om je snel, goed en veilig van dienst te kunnen zijn, is het van belang dat er een geschikte los- en laadplaats is op locatie. Indien nodig vraagt onze chauffeur (of vragen de chauffeurs) jou of een omstander even te helpen bij het lossen of laden van het product. We verwachten dat je hier gehoor aan geeft. Als we langer dan dertig minuten los- of laadtijd nodig hebben, omdat niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, zullen we de extra tijd doorberekenen.


Op locatie gaan we vervolgens uit van plaatsing op een zachte ondergrond – bij voorkeur gras – waar we grondpennen kunnen bevestigen. Voor overige ondergronden kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht, indien de ondergrond ons werk ernstig belemmert. Mocht er geen stroompunt in de buurt zijn, kunnen we een haspel van maximaal 50 meter meenemen.


Tot slot rekenen we erop dat je alle gehuurde artikelen na afloop van je evenement compleet, droog en netjes verpakt aan ons overdraagt. Is dit niet het geval, dan kun je dit ter plekke herstellen of het herstel aan ons overlaten. In het laatste geval zullen arbeids- en herstelkosten in rekening worden gebracht. Deze moeten direct afgerekend worden. Eventuele wachttijd van de chauffeur(s) zal ook aan doorbelast worden.


Kostenopbouw
De uiteindelijke kosten voor de op- en afbouwservice, inclusief transport, hangen af van een aantal factoren:

  • De op- en afbouwcategorie van een product, bestaande uit klein, middel en groot;
  • De afstand tot de evenementlocatie.

Ieder artikel van Springkussenverhuur Amersfoort behoort tot een op- en afbouwcategorie. Producten die tot de categorie ‘klein’ behoren, zijn het makkelijkst op- en af te bouwen, en te transporteren. Producten die tot de categorie ‘groot’ behoren, zijn het moeilijkste. Tot welke categorie een product behoort, hangt af van o.a. de grootte van het artikel en de moeilijkheidsgraad om het goed en veilig op te bouwen. Dit zetten we vervolgens om naar het aantal benodigde personen (chauffeurs) om het artikel te bezorgen, op en af te bouwen en weer mee te nemen. Ook kijken we naar de tijd die zij hieraan kwijt zullen zijn, wat logischerwijs oploopt van de categorie ‘klein’ naar ‘groot’. Voor de op- en afbouwkosten rekenen we vanaf €52,50, inclusief btw.


De afstand tot de evenementlocatie wordt berekend volgens de snelste autoroute. De reiskosten zijn daarna als volgt opgebouwd:

  • We hanteren een kilometerprijs van €6,95. In deze kilometerprijs zitten de kosten voor vier ritten verwerkt. Immers, we rijden één keer op en neer om het product te brengen en één keer op en neer om het product op te halen. Voorbeeld: de afstand tot de evenementlocatie is tien kilometer. In totaal rijdt onze chauffeur veertig kilometer, omdat hij twee keer op en neer moet. De kilometerkosten die we in rekening brengen, bedragen €6,95 x tien kilometer = €69,50, inclusief btw;
  • Hier bovenop volgt een starttarief, bestaande uit tweemaal inladen (op kantoor en op locatie) en tweemaal lossen (op kantoor en op locatie);
  • In zowel het starttarief als de kilometerkosten wordt een meerprijs gerekend voor de inzet van een tweede chauffeur. Dit gebeurt automatisch en is hoofdzakelijk van toepassing op artikelen die tot de op- en afbouwcategorie ‘groot’ behoren.

 

Begeleiding van attracties

Wil je helemaal zorgeloos kunnen genieten van je evenement? Laat dan ook de begeleiding van jouw springkussen, stormbaan, luchtkussen, (voetbal)attractie, spel of cateringmachine over aan Springkussenverhuur Amersfoort. Deze optie is alleen mogelijk als aanvulling op de op- en afbouwservice, inclusief transport. Vraag voor deze optie vooral een offerte aan.