Sport- en spelmaterialen huren

Springkussenverhuur Amersfoort is dé verhuurder van springkussens, stormbanen, luchtkussens en voetbalattracties in de regio Amersfoort en daarbuiten. Daar houdt het niet op qua aanbod! Ook actievelingen, die op zoek zijn naar te gek, bijzonder sport- en spelmateriaal zijn bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina lees je er alles over!

 

Gatendoel groen
Afmetingen DxBxH
4x3x3,5
Aantal gebruikers
1
1 dag
49,59
excl. BTW
1 dag
60,00
incl. BTW
Bubbelvoetbal
Aantal gebruikers
8
1 dag
70,25
excl. BTW
1 dag
85,00
incl. BTW
Archery Tag
Aantal gebruikers
10
1 dag
70,25
excl. BTW
1 dag
85,00
incl. BTW

Sport- en spelmaterialen: wat kun je verwachten?

Het aanbod van Springkussenverhuur Amersfoort kenmerkt zich door de diversiteit aan producten om superactief te zijn. Of je nu vliegt over de Soccer Track stormbaan, naar de top klimt van onze piraten klimtoren of lekker springt en stuitert op één van de vele springkussens. Voor het sport- en spelmateriaal dat we verhuren, geldt hetzelfde. Zo verhuren we bubbelvoetballen. Dit zijn opblaasbare ballen waar een gebruiker in klimt. Vervolgens speel je een potje voetbal, terwijl je een grote bal om je lichaam hebt zitten. Hoe leuk is dat! Ook vind je bij ons Archery Tag, een soort combinatie van boogschieten en paintball, maar dan volledig kindvriendelijk. Kortom: alles om jouw kinderfeestje, sportdag of evenement nóg sportiever te maken.

Op de productpagina’s van ons sport- en spelmateriaal vind je een uitgebreide uitleg over het product, veiligheidsvoorschriften en een handleiding hoe je de producten gebruikt. Voor vragen kun je altijd [contact] opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!