Stormbanen huren

Hoe gaaf is het om over een springkussen van tientallen meters lang te rennen, springen en vliegen? Bereik jij als snelste de overkant? Springkussenverhuur Amersfoort verhuurt te gekke stormbanen voor iedereen in de regio Amersfoort én daarbuiten.

Alle stormbanen huren

Tic Tac Toe Stormbaan

Tic Tac Toe Stormbaan

Afmetingen DxBxH
7x3,8x4,5
Aantal gebruikers
2
1 dag
161,16
excl. BTW
1 dag
195,00
incl. BTW
Stormbaan Piratenschip

Stormbaan Piratenschip

Afmetingen DxBxH
9,5x3,8x5,9
Aantal gebruikers
2
1 dag
165,29
excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW
Stormbaan Soccer Track

Stormbaan Soccer Track

Afmetingen DxBxH
17,0x3,60x6,00
Aantal gebruikers
2
1 dag
231,40
excl. BTW
1 dag
279,99
incl. BTW

Stormbaan huren in Amersfoort - Springkussenverhuur Amersfoort

Huur een stormbaan bij Springkussenverhuur Amersfoort en beleef een geweldige tijd vol avontuur en plezier.

Ga aan boord bij onze piratenschip stormbaan en trotseer de obstakels en kanonnen terwijl je naar de overkant klimt. Een spannende uitdaging voor jong en oud!

Voor sportevenementen of sportdagen is onze Soccer stormbaan perfect geschikt. Met een indrukwekkende lengte van 17 meter is dit onze langste stormbaan. Laat je vaardigheden zien terwijl je deze uitdagende stormbaan overwint.

Op zoek naar een leuk spelelement? Huur dan de Tic Tac Toe stormbaan. Spring, klim en speel het bekende boter, kaas en eieren spel op de achterwand. Een interactief avontuur voor iedereen!

Bij Springkussenverhuur Amersfoort vind je niet alleen geweldige stormbanen, maar ook een ruim aanbod aan springkussens, attracties en leuke spellen. Maak van je evenement een onvergetelijke ervaring met ons uitgebreide assortiment.

Wacht niet langer en voeg een vleugje sensatie toe aan je volgende evenement. Huur een stormbaan bij Springkussenverhuur Amersfoort en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden voor jouw feest of event. Laat het avontuur beginnen!

Onze stormbanen huur je inclusief blowers. Dit zijn elektrische ventilatoren, die de stormbaan binnen no-time hebben opgeblazen. Dit betekent automatisch dat je op jouw verjaardagsfeest, sportdag, kinderfeestje, voetbaltoernooi, buurtbarbecue, straatfeest of andersoortig evenement toegang moet hebben tot elektriciteit. Springkussenverhuur Amersfoort bied je de mogelijkheid om haspels te huren van vijftien en vijftig meter lang. Let op: je moet die haspels volledig uitrollen bij gebruik.

Sportiviteit, veiligheid & fun

Bij Springkussenverhuur Amersfoort draaien drie kernwaarden om sportiviteit, veiligheid en fun.

Sportiviteit betekent voor ons dat onze producten veel energie opwekken. Het staat ook voor eerlijk samenspelen, vooral bij stormbanen waar een gezonde competitie een rol speelt.

Veiligheid waarborgen we door producten van de hoogste kwaliteit te leveren en jou goed voor te bereiden op het gebruik van een springkussen. Na het boeken van een stormbaan of springkussen ontvang je een handleiding en instructievideo over het opzetten, afbouwen en gebruiken van het product. Je haalt het product op bij ons hoofdkantoor en levert het daar ook weer af na afloop van je evenement. Als je deze moeite wilt besparen, biedt Springkussenverhuur Amersfoort een op- en afbouwservice, inclusief transport.

Fun staat centraal in het pure plezier dat al onze springkussens kinderen en volwassenen bezorgen. Die brede glimlachen, daar doen we het voor!