Stormbanen Huren

Hoe gaaf is het om over een springkussen van tientallen meters lang te rennen, springen en vliegen? Bereik jij als snelste de overkant? Springkussenverhuur Amersfoort verhuurt te gekke stormbanen voor iedereen in de regio Amersfoort én daarbuiten – bekijk onze filialen – die zijn of haar evenement onvergetelijk wil maken!

Soccer Track
Afmetingen DxBxH
17,0x3,60x6,00
Aantal gebruikers
2
1 dag
219,01
excl. BTW
1 dag
265,00
incl. BTW

Stormbaan huren: waar moet je op letten?

Het allerbelangrijkste bij het huren van een grote hindernisbaan is natuurlijk dat je voldoende ruimte hebt. Alle springkussens van Springkussenverhuur Amersfoort zijn het veiligst te gebruiken op een zachte ondergrond, dus een groot grasveld is ideaal voor een kolossale stormbaan. Let er daarnaast op dat er niet te veel gebruikers tegelijkertijd de stormbaan gebruiken. Je vindt bij de productomschrijving van onze springkussens en stormbanen hoeveel gebruikers er tegelijkertijd op kunnen.

Onze stormbanen huur je inclusief blowers. Dit zijn elektrische ventilatoren, die de stormbaan binnen no-time hebben opgeblazen. Dit betekent automatisch dat je op jouw verjaardagsfeest, sportdag, kinderfeestje, voetbaltoernooi, buurtbarbecue, straatfeest of andersoortig evenement toegang moet hebben tot elektriciteit. Springkussenverhuur Amersfoort bied je de mogelijkheid om haspels te huren van vijftien en vijftig meter lang. Let op: je moet die haspels volledig uitrollen bij gebruik.

 

Sportiviteit, veiligheid & fun

Drie kernwaarden van Springkussenverhuur Amersfoort zijn sportiviteit, veiligheid en fun. Met sportiviteit bedoelen we natuurlijk dat onze producten veel energie (op)leveren. Tegelijkertijd staat sportiviteit ook voor eerlijk samenspelen. Zeker bij stormbanen, waar een gezonde portie competitie om de hoek komt kijken, is dat belangrijk. Veiligheid borgen we door producten te leveren van de hoogste kwaliteit en door jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het gebruik van een springkussen. Nadat je een stormbaan of springkussen hebt geboekt, ontvang je een handleiding en instructievideo over het opzetten, afbouwen en gebruiken van het product. Je haalt jouw product tevens op, op ons hoofdkantoor, en levert het daar ook weer af na afloop van je evenement. Mocht je jezelf deze moeite willen besparen, kun je gebruikmaken van de op- en afbouwservice van Springkussenverhuur Amersfoort, inclusief transport. Fun komt tot slot terug in het pure plezier dat al onze springkussens kinderen en volwassenen bezorgen. Die brede glimlachen, daar doen we het voor!