Begeleiding OP AANVRAAG

1 dag  0,00
excl. BTW
1 dag 0,00
incl. BTW
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Begeleiding incl op- en afbouw, wat houdt dat in? 

Geen tijd om alles zelf op te zetten? Al genoeg te doen op de dag? 

Geen probleem. Onze collega's maken alles in orde voor je! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Onze collega's komen dan eerder aan en bouwen de attracties voor je op. Onze collega's hebben alles bij zich wat ze nodig hebben inclusief 1 verlengsnoer of haspel per op- en afbouw.

Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Nog in twijfel? Prijzen voor opbouw en begeleiding starten vanaf  €93,64 incl. btw. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem eerst contact met ons op om jullie wensen te bespreken!


Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven?
 Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

 

Wilt u liever uw evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer.

Een beoordeling toevoegen