Bellenblaas machine

1 dag  12,40
excl. BTW
1 dag 15,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,3 x 0,2 x 0,27 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
onbeperkt
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
25 W
Gewicht Gewicht
2,3 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie begeleid zichzelf
Opmerkingen
800ml per uur
Product classificatie
klein

Omschrijving

Met dit bellenblaaskanon kun je alle kanten op. Gebruik het voor de entree van je evenement, je discofeestje, je carnavalswagen of een bruiloft en creëer een prachtige bellenregen. Maak hierdoor prachtige foto’s of houd de kinderen uren bezig met het prikken van de bellen.

Ben je van plan om dit bellenblaas kanon de hele dag te gebruiken? dan is het anders om ook extra bellenblaas vloeistof bij te bestellen. Zo kun je de hele dag een prachtige bellenregen creëren en heb je gegarandeerd een hele dag een gave entree.

Praktische informatie
• Gebruik het buiten.
• Makkelijk te tillen.
• Inclusief vloeistof voor 2 uur bellen

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw. 

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 4,13

excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen