Heater

1 dag  33,06
excl. BTW
1 dag 40,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
2 m

Omschrijving

Laat de kleedjes maar in de kast, want met de heaters van Springkussenverhuur Utrecht zit iedereen er tijdens jouw feestje of evenement warmpjes bij! 

Optioneel leverbaar met gasfles, graag vermelden bij de boeking.

De heater staat opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om de heater zelf op te halen en na afloop van het evenement weer terug af te leveren. We nemen je graag alle moeite uit handen, door de machine te bezorgen, op te halen en  eventueel op- en af te bouwen. Neem voor die laatste optie vooral contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp bij begeleiding van de attracties? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's je zorgen uit handen! Met een op- en afbouwdienst plannen we voorafgaande aan je evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met je opnemen om de wensen te bespreken.

Wil je liever je gehele feestje of evenement uit handen geven? Geen probleem! Samen met enthousiaste, professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl voor de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport en begeleiding!

Een beoordeling toevoegen