Kanjamset

1 dag  14,46
excl. BTW
1 dag 17,50
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1x0,5x0,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
Vanaf 2 personen
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
Nee
Gewicht Gewicht
5 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Opmerkingen
Inklapbaar

Omschrijving

KanJam is een super leuk spel voor in de gymles! Speel het buiten op het veld of in de gymzaal. Het KanJam spel bestaat uit twee KanJam doelen en een frisbee. Vier spelers verdeeld over twee teams gooien om de beurt. Zij proberen punten te scoren door de KanJam Disc direct tegen het doel te gooien, of indirect het doel te raken door de Frisbees van richting te veranderen. Er kan op 4 verschillende manieren punten worden gescoord. Het eerste team dat 21 punten weet te scoren, wint het spel. Maak het spel eenvoudig makkelijker door de afstand tussen de tonnen te verkleinen.   

Een alternatief is om een parcours af te leggen met de KanJam set! Minigolf, maar dan met KanJam: 7 'holes'. Scoreformulieren inbegrepen.

De KanJam Set Compleet bestaat uit:

  • Zeven robuuste en recyclable KanJam doelen
  • Drie Frisbees
  • Scoreformulieren
  • Eén spelhandleiding

Zelf regelen of full service?

Alle materialen liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het spel op te halen en weer af te leveren maar het transport laten doen behoord ook tot de opties.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Een beoordeling toevoegen