3 in 1 pannaboarding

1 dag  115,70
excl. BTW
1 dag 140,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
15,2x7,6x0,8 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
12
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Makkelijk zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1 x 1100 Watt
Gewicht Gewicht
94 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Meerderjarig toezicht
Opmerkingen
Dit product is TÜV-gecertificeerd
Product classificatie
klein

Omschrijving

Met deze pannaboarding haal je direct 3 veldjes in huis waarin je, panna knock-out of gewoon een partijtje in kunt spelen. Ideaal voor een sportdag met de club, een school met voetballiefhebbers of een leuke activiteit tijdens wat voor 'n evenement dan ook. Je kunt het gebruiken voor een echte panna competitie of een voetbaltoernooitje. Veldjes zijn klein maar fijn en zijn perfect om 1 tegen 1 of 2 tegen 2 in te spelen. Maak jij jouw feest of evenement compleet met deze gave sportboarding? 

Praktische informatie

  • Zet de sportboarding binnen of buiten
  • Geschikt voor maximaal 12 spelers
  • Makkelijk neer te zetten en draait op 1 blower 
  • Lees de op/afbouwinstructies zorgvuldig 
  • Een verlengsnoer is fijn 

Verankering met spanbanden of zandzakken

Haringen worden standaard door ons meegeleverd bij huren van spring/luchtkussens. Wanneer een springkussen op een ondergrond komt die staan waar het niet mogelijk is om een grondpen in de grond te slaan, zal het toestel verankert moeten worden d.m.v. een gelijk effectieve methode. Dit kan zijn aan een hek, boom, lantaarnpaal o.i.d. middels spanbanden of zand/waterzakken. Het springkussen dient zodanig te worden verankerd, dat daarmee ten minste 160 kg tegengewicht wordt gegeven. Deze zand- of waterzakken zijn bij ons te huur voor € 2,50 per zak. Per springkussenrol heeft u 8 zandzakken nodig. Wanneer het springkussen verankerd is aan een mobiele zaak, zoals voertuigen of aanhangwagen zullen deze voertuigen ook onder constante toezicht worden gehouden.

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw. 

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 115,70

excl. BTW

1 dag 140,00

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 18,0x9,0x2,5
Aantal gebruikers 14

1 dag 53,72

excl. BTW

1 dag 65,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 495,87

excl. BTW

1 dag 600,00

incl. BTW

Huurmandje

Een beoordeling toevoegen