Popcornmachine met kar

1 dag  61,98
excl. BTW
1 dag 75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,35x0,98x0,41 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
150 porties
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1500watt
Gewicht Gewicht
50 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Product classificatie
Klein

Omschrijving

Smikkelen en smullen! Met deze vrolijke popcornmachine, inclusief 150 smakelijke porties popcorn, wordt de glimlach van bezoekers van jouw feestje, verjaardag of evenement nóg groter. De verse popcorn is standaard zout, maar kan natuurlijk ook geleverd worden in zoete variant. Zet dit tijdens het boeken in het opmerkingenveld. 

Praktische informatie

  • De machine wordt gehuurd, inclusief 150 porties popcorn. Meer porties zijn optioneel;
  • Standaard wordt er zoute popcorn meegeleverd. Liever zoet? Geef dan in het opmerkingenveld bij je bestelling aan dat je graag zoete popcorn wilt! 
  • Je ontvangt een handleiding en instructievideo om de suikerspinmachine zelf te hanteren. Het is ook mogelijk een medewerker van Sprinkussenverhuur Amersfoort in te huren de machine gedurende het evenement te bedienen.
  • Onze popcornmachines dienen schoon te worden ingeleverd. Wil je de machine liever niet zelf schoonmaken? Voor een meerprijs van €20,- maken wij de popcornmachine voor je schoon.

De popcornmachine ligt opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om de machine zelf op te halen en na afloop van het evenement weer terug af te leveren. We nemen je graag alle moeite uit handen, door de machine te bezorgen, op te halen en eventueel te bedienen. Neem voor die laatste optie vooral contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

 

Een beoordeling toevoegen