Statafel

1 dag  6,61
excl. BTW
1 dag 8,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,39x0,7x81,5 m
Opmerkingen
Inklapbaar

Omschrijving

Een actieve feesthouding is natuurlijk fier rechtopstaand. Voor de enthousiaste feestgangers op jouw feest of evenementen hebben we daarom handige statafels, inclusief hoes. Ideaal om even aan uit te rusten na het dansen, je borrelhapjes van af te graaien of je drankje op veilig te stellen!

De statafels liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om de tafels zelf op te halen en na afloop van het evenement weer terug af te leveren. We nemen je graag alle moeite uit handen, door de tafels te bezorgen, op te halen en eventueel op- en af te bouwen. Neem voor die laatste optie vooral contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp bij begeleiding van de attracties? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's je zorgen uit handen! Met een op- en afbouwdienst plannen we voorafgaande aan je evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met je opnemen om de wensen te bespreken.

Wil je liever je gehele feestje of evenement uit handen geven? Geen probleem! Samen met enthousiaste, professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl voor de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport en begeleiding!

Extra Productopties

1 dag 49,59

excl. BTW

1 dag 60,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 0,91

excl. BTW

1 dag 1,10

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen