Archery Tag set van 12 huren

1 dag  74,38
excl. BTW
1 dag 90,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
12
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij adviseren begeleiding af te nemen
Product classificatie
Klein

Omschrijving

Archery Tag is een mix van paintball en boogschieten. Gelukkig is het een stuk minder pijnlijk dan paintball en veel veiliger dan boogschieten, want de pijlen zijn gemaakt van rubber en hebben een grote, stompe punt. Het is de bedoeling om elkaar af te schieten met de pijlen. Wie blijft er als laatste over? Of je kunt mikken op zelfbedachte targets, om te zien wie het scherpst schiet. Wil jij jouw kinderfeestje, sportdag of evenement ontzettend actief maken? Huur dan Archery Tag bij Springkussenverhuur Amersfoort!

Praktische informatie

  • Je huurt in totaal twaalf achrey tag combinaties, bestaande uit bogen, maskers en 24 pijlen;
  • Om het spel nog leuker te maken, kun je de obstakelset van Springkussenverhuur Amersfoort erbij huren. Daarmee heb je direct een veld om in te strijden;
  • Archery Tag is ook gaaf om te combineren met een potje bubbelvoetbal. Zo huur je in 1 klap een feestje waar iedereen nog lang over zal napraten! 

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 0,00

excl. BTW

1 dag 0,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

1 dag 95,04

excl. BTW

1 dag 115,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 13,64

excl. BTW

1 dag 16,50

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen