Bubbelvoetbal set van 8 huren

Aantal:

70,25

1 dag 

excl. BTW

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bubbelvoetbal
>
  • Bubbelvoetbal
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8
Stroombehoefte Stroombehoefte
230V
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij adviseren begeleiding af te nemen
Product classificatie
Middel

Omschrijving

Wat is er leuker dan een ouderwets potje voetbal met je beste vrienden en vriendinnen? Een potje voetbal, terwijl je in een grote, opblaasbare bal rondrent! Bubbelvoetbal is dé voetbalactiviteit voor kinderen én volwassenen. Je beukt erop los, stuitert over het veld en als het meezit trap je af en toe ook nog tegen een voetbal. Huur jij de toffe bubbelvoetballen van Springkussenverhuur Amersfoort?

Praktische informatie

  • De bubbelvoetballen worden altijd per acht verhuurd. Indien je een ander aantal (wat geen veelvoud is van acht) wil huren, neem dan [contact] op; 
  • Je huurt te bubbelvoetballen inclusief pomp en voetbal;
  • De bubbelvoetballen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen;
  • Extra uitpakken? Huur dan twee kleine doeltjes erbij voor een meerprijs van €30,-, of €15,- per doeltje! Je kunt ook een sportboarding erbij huren, om het veld direct afgebakend te hebben. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

8,26

1 dag

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

111,57

1 dag

excl. BTW

135,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 18,0x9,0x2,5
Aantal gebruikers 14

12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

0,00

1 dag

excl. BTW

0,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

49,59

1 dag

excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen