Ek-pakket

257,85

van 

excl. BTW
1 dag  247,93
excl. BTW
1 dag 300,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
3 x 1100 Watt
Transportmaat Transportmaat
12 m3 m

Omschrijving

Met het EK voor de deur hebben we een pakket samengesteld waarmee je zorgeloos de wedstrijden van het Nederlands elftal kunt bekijken in je eigen tuinbioscoop. Nodig de hele buurt maar vast uit want met dit pakket wilt iedereen bij jou voetbal komen kijken. Je hoeft zelf alleen nog voor hapjes en drankjes te zorgen en de rest regelen wij. 

Standaard inbegrepen bij Pakket: EK-pakket

  • Springkussen mini Jungle
  • Groot opblaasbaar scherm met beamer 
  • Popcornmachine op kar, incl. 150 porties
  • 5 statafels & 10 klapstoelen 

Optioneel

  • Op/afbouw. Dit is niet verplicht, maar raden we aan voor een zorgeloos verloop. Begeleiding is altijd op aanvraag.

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 8,68

excl. BTW

1 dag 10,50

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 86,78

excl. BTW

1 dag 105,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

1 dag 53,72

excl. BTW

1 dag 65,00

incl. BTW

Huurmandje

Een beoordeling toevoegen