Iemand binnenkort jarig? Vier het zo!

woensdag 18 augustus 2021

Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en wil je dit in thema gaan vieren? Of is er juist één van je ouders jarig?

Dan hebben wij een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet!

  voetbal stormbaan van 17m

Voetbal feestje

Is jouw kind helemaal weg van voetballen en alles wat met voetballen ze maken heeft? Bekijk dan nu onze stoere voetbal stormbaan. Deze stormbaan is helemaal in het thema van voetbal en wel 17m lang! Loopt je kind nou liever ook met een voetbal aan de voet? Neem dan een kijkje bij ons luchtkussen Gatendoel waar de kids punten kunnen scoren door in bepaalde gaten te schieten. Liever gewoon een partijtje? Dan hebben wij speciaal voor die sportievelingen een sportboarding

Piraten festijn

 

Heb jij een stoere zoon die het liefst de hele dag een piraat is. Dan is dit piraten springkussen de ideale activiteit tijdens het feestje! Naast dat het een springkussen is kunnen de kinderen hier ook in klimmen en klouteren. Hoe leuk is dat! De kids kunnen alle energie kwijt op dit piraten springkussen. Vind jouw kind deze thema’s nou helemaal niet leuk, geen probleem! Wij hebben verschillende springkussens te huur, dus voor ieder wat wils!

 springkussen Jungle met dak

Spring in de Jungle

Is jouw kind nou helemaal gek op dieren en de jungle dan hebben wij speciaal voor hem/haar een jungle spingkussen. Naast dit jungle springkussen hebben wij nog een variant maar dan met dak! Hiermee hoef je geen rekening te houden met het onzekere weer en kunnen de kids zelfs tijdens regen hun energie kwijt op het jungle springkussen met dak ! Ben je nieuwsgierig geworden naar als onze lucht en- springkussens? Bekijk dan ons gelegen assortiment en neem gerust contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht