Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >
Categorie:

Een springkussen huren met glijbaan? Bekijk onze beste keuzes!

Is jouw kleintje binnenkort (weer) een jaartje ouder? Dan wil jij dit natuurlijk groots vieren en dat snappen wij! Kinderen houden van springen, spelen en hun fantasie tot leven brengen. Niks brengt een fantasie meer tot leven dan een springkussen in het favoriete thema van je kleintje. Is jouw kleine dol op aapjes, de jungle, stoere piraten, de onderwaterwereld of op ridders die voor niets en niemand bang zijn? Dan hebben wij van springkussenverhuur Amersfoort absoluut het perfecte springkussen voor jouw kindje in huis. Nog nooit was de fantasiewereld zo echt.

Verklaring over de ophef omtrent veiligheid van springkussens

Om optimaal te genieten van springkussens is veiligheid zeer belangrijk. Recentelijk is er echter een discussie gaande over de veiligheid van springkussens. Door de berichtgeving lijken Springkussens gevaarlijker te zijn dan vroeger. Wij hebben veel vragen gekregen over of springkussens veilig zijn of niet. Wij begrijpen de zorgen heel goed en leggen graag uit wat Springkussenverhuur Amersfoort doet om de veiligheid van onze springkussens te waarborgen.

De 5 stoerste stormbanen

Is er binnenkort een verjaardagsfeest, sportdag of burendag? Huur dan een stoere stormbaan en beleef een dag vol plezier! Wij hebben de stoerste stormbanen op een rijtje gezet, voor diegene die het aandurven om door de jungle te rennen of tussen de ijsberen te lopen. Zie onderstaand artikel voor enkele stoere voorbeelden!

Overdekt springkussen huren in Amersfoort? Bekijk hier onze springkussens met dak!

Ben jij op zoek naar een geschikt springkussen maar weet je niet helemaal zeker of het wel lekker weer is die dag? Dan zijn de overdekte springkussens van Springkussenverhuur Amersfoort iets voor jou! Wij hebben een ruim assortiment aan springkussens, ook met dak. Laat je dus aangenaam verassen door ons hele assortiment. In dit artikel benoemen wij een aantal voorbeelden van springkussens met dak. 

Welke springkussens zijn het meest geschikt voor een kinderfeestje?

Een kinderfeestje vraagt altijd om genoeg activiteiten en spelletjes. De kinderen hebben veel energie en moeten dit samen lekker kwijt kunnen. Een ideale oplossing hiervoor is het huren van een springkussen, hiermee sla je de plank nooit mis! Er zijn heel veel verschillende springkussens waaronder springkussens met of zonder dak, interactieve springkussens, springkussens met een thema en noem maar op… Welke springkussens het meest geschikt zijn voor een kinderfeestje lees je in het artikel.

De beste sport en spelmaterialen voor een sportmiddag!

Het organiseren van een sportmiddag is niet zo gemakkelijk. Er zijn veel zaken waaraan gedacht moet worden om het de sportievelingen zo leuk mogelijk te maken. De juiste spellen en activiteiten zijn erg belangrijk, maar ook voorzieningen zoals genoeg eten –en drinken, sanitaire mogelijkheden et cetera…. zijn cruciaal. De meest geschikt, en misschien wel beste, sport en spelmaterialen hebben wij op een rijtje gezet! Lees snel verder om te ontdekken welke dit zijn.

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >