Overdekt springkussen huren? Bekijk onze beste keuzes!

woensdag 18 augustus 2021

Ben jij op zoek naar een geschikt springkussen maar weet je niet helemaal zeker of het wel lekker weer is die dag? Dan zijn de overdekte springkussens van Springkussenverhuur Amersfoort iets voor jou! Wij hebben een ruim assortiment aan springkussens, ook met dak. Laat je dus aangenaam verassen door ons hele assortiment. In dit artikel benoemen wij een aantal voorbeelden van springkussens met dak. 

Combo Circus

Een kinderfeestje of sportdag met enthousiaste kinderen is hoe dan ook een circus en dit Combo Circus springkussen past daar dus perfect bij! Huur dit vrolijke springkussen nu om jouw feest compleet te maken. 

springkussen circus

Springkussen jungle

Springen er binnenkort aapjes door dit vrolijke jungle springkussen? Groot genoeg om liefst zeven kinderen tegelijkertijd te laten springen. En met een afmeting van 5,2m x 4,0m x 4,8m nog altijd compact genoeg om een kinderfeestje, buurtbarbecue, sportdag of kleinschalig evenement een stukje vrolijker te maken!

springkussen jungle

 

Onderwaterwereld

Hoe gaaf is het om onderwater te leven, tussen alle mooie vissen, schildpadden, zeepaardjes en haaien? Oké, zonder de haaien misschien… Dit onderwater springkussen biedt kinderen exact zo’n toffe ervaring! Met een compacte afmeting van 4,2m x 3,0m x 2,7m past dit luchtkussen op ieder kinderfeestje en evenement. Je kunt het zelfs opzetten in je tuin. En hoezeer een paar regendruppels prima passen bij een onderwaterwereld, is dit springkussen volledig overdekt!

 seaworld overdekt

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht