Partytent 6x3m

1 dag  49,59
excl. BTW
1 dag 60,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6x3x3 m
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

We dromen allemaal van een feestje in de warme zon, maar helaas kan het niet altijd raak zijn. Gelukkig biedt Springkussenverhuur Amersfoort je alles om er toch warm en droog bij te zitten. Zoals onze handige partytent van 6 x 3 meter!

Praktische informatie

  • De partytent is 6 x 3 meter en beschikt over één lange zijkant en één korte zijkant. Dit zijn afneembare zijkanten, waarmee je dus kunt bepalen of je jouw partytent volledig open of gedeeltelijk open wil neerzetten;
  • De partytent wordt geleverd inclusief alle benodigdheden om hem op te zetten. Het is aan te raden de partytent op een grasveld neer te zetten, of in ieder geval een omgeving waar haringen de grond in kunnen. Zo blijft de partytent staan in geval van (lichte) wind;
  • De partytent wordt geleverd inclusief instructie om hem op te zetten. Er zijn minstens vier personen nodig om de partytent soepel op te zetten.

De partytent ligt opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om de tent zelf op te halen en na afloop van het evenement weer terug af te leveren. We nemen je graag alle moeite uit handen, door de machine te bezorgen, op te halen en eventueel op- en af te bouwen. Neem voor die laatste optie vooral contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp bij begeleiding van de attracties? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's je zorgen uit handen! Met een op- en afbouwdienst plannen we voorafgaande aan je evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met je opnemen om de wensen te bespreken.

Wil je liever je gehele feestje of evenement uit handen geven? Geen probleem! Samen met enthousiaste, professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl voor de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport en begeleiding!

Extra Productopties

1 dag 115,70

excl. BTW

1 dag 140,00

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 18,0x9,0x2,5
Aantal gebruikers 14

1 dag 49,59

excl. BTW

1 dag 60,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 0,91

excl. BTW

1 dag 1,10

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 6,61

excl. BTW

1 dag 8,00

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 1,39x0,7x81,5
Een beoordeling toevoegen