Skytube oranje 6m

1 dag  24,79
excl. BTW
1 dag 30,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,45 x 0,45 x 6 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
onbeperkt
Stroombehoefte Stroombehoefte
950 W
Gewicht Gewicht
5 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Product classificatie
Klein

Omschrijving

Deze oranje skytube is een enorme blikvanger voor uw evenement. Met deze skytube is uw evenement verzekerd van aandacht en een indrukwekkende eerste indruk!

De onderkant is voorzien van klitteband, zodat de skytube eenvoudig aangebracht kan worden op de blower. Daarnaast uiteraard ook weer makkelijk verwijderd worden. De bovenkant is voorzien van een verstevigingsband, waardoor de levensduur van de skytube enorm verlengd wordt.

 

Praktische informatie

  • Standaard geleverd inclusief blower
  • Geschikt buiten of binnen in bijvoorbeeld een sporthal
  • Makkelijk te bevestigen en op te bergen

De skytube ligt opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om de machine zelf op te halen en na afloop van het evenement weer terug af te leveren. We nemen je graag alle moeite uit handen, door de machine te bezorgen, op te halen en eventueel te bedienen. Neem voor die laatste optie vooral contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 24,79

excl. BTW

1 dag 30,00

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,45 x 0,45 x 6
Aantal gebruikers onbeperkt

1 dag 12,40

excl. BTW

1 dag 15,00

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,3 x 0,2 x 0,27
Aantal gebruikers onbeperkt
Een beoordeling toevoegen