Een springkussen huren? Bekijk onze beste keuzes!

woensdag 18 augustus 2021

Is jouw kleintje binnenkort (weer) een jaartje ouder? Dan wil jij dit natuurlijk groots vieren en dat snappen wij! Kinderen houden van springen, spelen en hun fantasie tot leven brengen. Niks brengt een fantasie meer tot leven dan een springkussen in het favoriete thema van je kleintje. Is jouw kleine dol op de jungle, stoere piraten of de onderwaterwereld? Dan hebben wij van springkussenverhuur Amersfoort absoluut het perfecte springkussen voor jouw kindje in huis. Nog nooit was de fantasiewereld zo echt.

 jungle spingkussen

Haal de jungle naar Nederland!

Slinger samen met de apen aan de lianen, spring op de nek van een giraffe en vlieg samen met de papegaaien door de jungle. Zweten de kinderen nu door de warme jungletemperaturen of door het wilde springen en glijden van de glijbaan? Bekijk onze jungle kussens

onderwater springkussen

Neem een kijkje in de onderwaterwereld

Hier is het water nooit te koud en zijn er geen enge vissen die je achtervolgen. In plaats daarvan zijn er alleen maar vrolijke dolfijnen, dansende octopussen, grappige haaien en de kleurrijkste vissen die je ooit gezien hebt. Zwem door de mooiste onderwater natuur, race samen met een schildpad en maak salto’s samen met de zeepaardjes. Zullen we eindelijk ontdekken of dat de zeemeerminnen bestaan? Haal de onderwaterwereld naar je eigen achtertuin. Bekijk hier het onderwaterspringkussen

 

klimtoren piraat 

Verover de zeven zeeën als piraat

Gaat jouw zoon of dochter liever het gevecht aan op het water? Bekijk dan hier onze piratenklimtoren en klim via de klimwand in de hoge mast en overzie de zee. Zie jij een andere boot varen? Kijk dan eerst goed of het een vriend of vijand is. Is het een vijand? Steek het kanon aan, roep alle andere piraten en laat de vijand weten dat dit jouw gebied is. Natuurlijk kunnen we de wapens ook achterwegen laten en kunnen we dit uitvechten met een paar goede woorden of wedstrijdje salto’s maken.

 

Springkussen huren?

Wil jij de verjaardag van je kleintje goed vieren en het de mooiste dag uit het leven van je zoon of dochter maken? Dan is een springkussen huren absoluut een aanrader. Heb je een beperkte ruimte? Dan hebben wij ook een ruime collectie aan mini springkussens.

Heb je nog vragen over onze springkussens? Neem dan gerust contact met ons op via info@springkussenverhuur-amersfoort.nl of bel naar (035) 303 0030. Samen kiezen wij de beste optie voor de verjaardag van de jouw zoon of dochter.

Terug naar het nieuwsoverzicht