Stormbaan Piratenschip 9m

Aantal:

165,29

1 dag 

excl. BTW

200,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
9,5x3,8x5,9 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1100 Watt
Gewicht Gewicht
210 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Meerderjarig toezicht
Opmerkingen
Dit product is TÜV-gecertificeerd
Product classificatie
Middel

Omschrijving

Op zoek naar een stormbaan voor jouw evenement? Deze stormbaan is relatief klein waardoor hij makkkelijk te vervoeren en op te bouwen is. Daarnaast is het ook fijn dat je minder ruimte nodig hebt en dus meer plek hebt voor andere activiteiten tijdens je evenement. Er zitten dus veel voordelen aan het huren van een kleinere stormbaan en toch zullen de kinderen hier net zo veel plezier aan beleven.  

Praktische informatie

  • Gebruik deze stormbaan in een ruimte van tenminste 12m bij 8m, en een vrije hoogte van 6,5 meter;
  • Maximaal twee gebruikers tegelijkertijd op het springkussen. estafette vorm werkt hierbij het beste
  • Zorg voor een verlengsnoer, deze kunt u eventueel ook bij ons huren (zie productsuggesties onderaan)
  • Lees de op/afbouwinstructies zorgvuldig

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blowers en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel ook de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 8,68

excl. BTW

1 dag 10,50

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 86,78

excl. BTW

1 dag 105,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen