Tips voor een geslaagd kinderfeestje

dinsdag 29 november 2022

Tips voor een geslaagd kinderfeestje

Is uw zoon of dochter bijna jarig en wilt hij/zij een feestje vieren? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar bij het organiseren van een geslaagd kinderfeestje komt er vaak veel bij kijken. Wij, van Springkussenverhuur Amersfoort hebben de volgende tips voor het organiseren van een kinderfeestje voor u verzameld. Volg onderstaande tips en maak er een geslaagd feestje van!

Bepaal het thema van het kinderfeestje

Het vieren van een kinderfeestje is natuurlijk hartstikke leuk, maar om het nog leuker te maken kunt u ervoor kiezen om samen met uw zoon of dochter een thema aan het feest te hangen. Is uw dochter fan van dieren dan kunt u het jungle thema aan het feestje hangen. Wij verhuren een klein springkussen en een groot springkussen in het jungle thema. Een springkussen op een feestje is altijd een goed idee, want het springkussen kan gewoon bij u thuis geplaatst worden en de kinderen zullen zich er uren op vermaken. Is uw zoon fan van piraten? Zet dan een klimtoren met piraten thema neer en laat iedereen zich verkleden als piraat.

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit

Nu u het thema voor het kinderfeestje heeft gepaald is het natuurlijk wel van belang dat er ook vriendjes en vriendinnetjes komen. Laat uw zoon of dochter bepalen welke vriendjes en vriendinnetjes er op zijn/haar kinderfeestje mogen komen en maak samen een uitnodig in het thema van het feest. Vermeld in de uitnodiging dat de kidnjes verkleed mogen komen in het thema. Kiest uw zoon of dochter voor het jungle thema? Maak dan een uitnodiging met allemaal dieren erop. Wanneer u gaat voor het piraten thema, kunt u de uitnodiging oprollen en in een fles doen, dan vinden de vriendjes en vriendineetjes flessenpost op de deur mat.

Decoreer de locatie in het thema van het feest

Wanneer het thema is gekozen en de vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgenodigd kan op de dag van het kinderfeestje, de plek waar het kinderfeestje wordt gehouden, versierd worden in de thema van het feest. Hang slingers en ballonnen op, zet hapjes en drankjes klaar voor de kinderen en maak er gezamenlijk een leuke middag van. Een extra leuke toevoeging aan het kinderfeestje is om de kinderen nog te schminken in het thema.

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht