Wat zijn 3 populaire houten spellen?

maandag 9 januari 2023

Wat zijn 3 populaire houten spellen?

Houden jij en je gezelschap heel erg van het spelen van spelletjes? Dan is het natuurlijk leuk om tijdens een feestje of spelletjesmiddag meerdere spellen klaar te hebben liggen die gespeeld kunnen worden. Er bestaan heel veel verschillende soorten spelletjes, maar in dit blog willen we 3 houten spellen uitlichten die jij met jouw gezelschap kan gaan spelen. De houten spellen zijn een leuke optie voor wie op zoek is naar duurzame, visueel aantrekkelijke en gemakkelijk te begrijpen spellen die bovendien sociale interactie bieden en uniek zijn.

Jenga XL

Jenga XL is een update van het traditionele Jenga spel en heeft grotere blokken, waardoor het spel moeilijker wordt. Het doel van het spel is om de blokken uit de toren te halen zonder dat de toren omvalt. Dit vereist fijne motoriek en concentratie. Jenga XL is een geweldig spel voor spelers die op zoek zijn naar een uitdaging. Huur dit spel voor op school of voor tijdens een familiedag.

Jenga XL

4 op een rij XL

4 op een rij XL is een grootformaat versie van het traditionele spel 4 op een rij. Het doel van het spel is om als eerste, vier van je eigen kleur op een rij te krijgen, verticaal, diagonaal of horizontaal. Dit spel is geschikt voor twee spelers en is een leuke manier om tegen elkaar te spelen. Huur dit spel voor een kidnerfeestje of spelletjesmiddag op school.

4 op een rij XL

Mikado XL

Mikado XL is een grote versie van het traditionele Mikado spel, waarbij spelers proberen om de stokken op te pakken zonder de andere stokken te bewegen. Dit spel vereist fijne motoriek en concentratie en is geschikt voor spelers van alle leeftijden. Dit spel is een leuke toevoeging op een verjaardagsfeestje, activiteitenmiddag op school of voor een familiedag.

Al met al zijn Jenga XL, 4 op een rij XL en Mikado XL leuke houten spellen die geschikt zijn voor spelers van alle leeftijden. Ze zijn leuk om te spelen met vrienden en familie en zorgen voor urenlang speelplezier!

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht