Wat zijn de leukste springkussens voor themafeestjes?

dinsdag 3 januari 2023

Wat zijn de leukste springkussens voor themafeestjes? 

Vier je binnenkort de verjaardag van je zoon of dochter en hangen jullie een thema aan het kinderfeestje? Dan is het leuk om alles van eten en drinken, tot versiering tot activiteiten in dat thema te doen. Een springkussen is altijd leuk voor een kinderfeestje. Naast dat het kinderfeestje gewoon thuis gevierd kan worden, kunnen de kinderen samen de hele middag spelen, springen en klauteren. In dit blog lees je voor welke themafeestjes wij een bijpassend springkussen in ons assortiment hebben. 

Springkussens voor een dieren themafeest

Is je zoon of dochter helemaal gek op dieren en bezoeken jullie vaak de dierentuin en hangt zijn of haar slaapkamer vol met dierenprint? Dan is een dieren themafeest een leuk thema voor een kinderfeestje. Stuur de uitnodiging al in het dieren thema en zoek een leuk springkussen uit. Wanneer de kinderen nog erg jong zijn en gek zijn op apen, olifanten en zebra’s dan hebben wij een springkussen mini jungle in ons assortiment die hier perfect op aansluit. Wanneer de kinderen al wat ouder zijn kan je ook kiezen voor het springkussen Jungle. Wanneer je zoon of dochter gek is op zeedieren dan sluit het springkussen onderwater perfect aan op het themafeestje.

 

 

 

Springkussen voor een circus themafeest

Bezoek je wel eens het circus en is je zoon of dochter helemaal weg van clowns en acrobaten? Dan hebben wij het springkussen combo circus in ons assortiment. Koop clownsneuzen voor alle vriendjes en vriendinnetjes die zijn uitgenodigd, zodat ze in het thema kunnen springen op het springkussen. Laat ze vooraf aan het springen wel de clownsschoenen uittrekken, zodat het springkussen heel blijft en iedereen er plezier aan kan beleven.

 

 

Springkussen voor een piraten themafeest

Organiseer je een stoer piraten themafeest? Huur dan de piratenklimtoren, waar alle (kleine) piraatjes zich de gehele middag op kunnen vermaken. Klim zo hoog mogelijk de toren in en tuur door een verrekijker over zee om vijanden vroeg vooraf te kunnen zien aankomen. Mocht je wat hoogtevrees hebben dan kan je ook altijd laag op de klimtoren blijven en praten met de papegaaien en overleggen.

 

 

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht