Multiplay party animals

1 dag  70,25
excl. BTW
1 dag 85,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,4 x 3 x 2,1 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100 Watt (230V)
Gewicht Gewicht
50 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Opmerkingen
Dit product is TÜV-gecertificeerd
Product classificatie
Klein

Omschrijving

Met deze mini bouncer haal je net iets meer in huis dan met een gewoon springkussen. Natuurlijk kun je er ook gewoon op springen maar de glijbaan is voor de kinderen een zeer goede toevoeging waar ze veel plezier aan zullen beleven.

Dit springkussen is klein maar fijn waardoor hij in je tuin, op je oprit of op past. Zo is het voor elk feestje of partijtje een makkelijke manier om de kinderen die komen bezig te houden en blij te maken.    

Praktische informatie

  • Geschikt voor buiten en binnen
  • Makkelijk neer te zetten met 1 persoon
  • Inclusief handleiding
  • Geleverd met blower 1100 Watt

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 8,68

excl. BTW

1 dag 10,50

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 6,61

excl. BTW

1 dag 8,00

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen