Spelkussens

Zoek je een springkussen of luchtkussen met een gaaf spelelement erin? Neem dan een kijkje bij ons aanbod aan spelkussens! Springkussenverhuur Amersfoort verhuurt springkussens, stormbanen, luchtkussens en nog veel meer producten van topkwaliteit aan iedereen in de regio Amersfoort én daarbuiten. Neem vooral ook eens een kijkje bij onze andere [filialen]

Alle spelkussens

Gatendoel groen

Gatendoel groen

Afmetingen DxBxH
4x3x3,5
Aantal gebruikers
1
1 dag
53,72
excl. BTW
1 dag
65,00
incl. BTW
Kinderspelen set

Kinderspelen set

Afmetingen DxBxH
8x1,4,x2
Aantal gebruikers
4 tot 8
1 dag
95,04
excl. BTW
1 dag
115,00
incl. BTW
Klimtoren piraat

Klimtoren piraat

Afmetingen DxBxH
7,0x7,0x7,0
Aantal gebruikers
8
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

Aantal gebruikers
8
1 dag
140,50
excl. BTW
1 dag
170,01
incl. BTW
Tic Tac Toe Stormbaan

Tic Tac Toe Stormbaan

Afmetingen DxBxH
7x3,8x4,5
Aantal gebruikers
2
1 dag
161,16
excl. BTW
1 dag
195,00
incl. BTW

Spelkussen huren in Amersfoort - Springkussenverhuur Amersfoort

Springkussenverhuur Amersfoort - Spelkussen huren in Amersfoort voor plezier en sensatie! 

Springkussenverhuur Amersfoort zorgt voor een dag vol plezier en avontuur met onze toffe attracties. Met de Klimtoren Piraat kunnen jong en oud de sensatie ervaren van het klimmen naar de schat. Wie is het snelst en kan als eerste de schat veroveren? Spanning en competitie gegarandeerd!

De Tic Tac Toe Stormbaan is perfect voor een leuke teamuitdaging. Ga de strijd aan met je vrienden en klim over obstakels om jouw cirkel of kruis op de achterste wand te plaatsen. Speel het bekende boter, kaas en eieren op een unieke manier en laat het spel beginnen!

Maar dat is niet alles! Naast spelkussens hebben wij ook sportkussens, stormbanen en traditionele springkussens te huur. 

Wacht niet langer en maak van jouw evenement een onvergetelijke dag vol plezier en vertier. Huur een spelkussen in Amersfoort bij Springkussenverhuur Amersfoort en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw feest of evenement!

Veilig spelen!

Ben je nog steeds enthousiast over spelkussens? Top! Dan is het eerste waar je op moet letten bij het gebruiken van een spelkussen, dat je voldoende ruimte hebt. Bij de productomschrijving van al onze items vind je de benodigde vrije ruimte rondom en boven het springkussen of luchtkussen. Je vindt er ook informatie over het maximaal aantal gebruikers. Om jouw spelkussen op te zetten en opgeblazen te houden, is het van belang dat je een stroompunt in de buurt hebt. Zogenaamde blowers – dit zijn elektrische ventilatoren – zorgen namelijk voor de luchtstroom. Heb je geen stroompunt in de buurt? Geen paniek: Springkussenverhuur Amersfoort verhuurt haspels van vijftien en vijftig meter lang! Let er wel op dat je de haspels bij gebruik volledig uitrolt. Je ontvangt ook zandzakken bij je product. Deze veranker je aan het luchtkussen, zodat het op de grond blijft staan.

Sportiviteit, veiligheid & fun

Drie belangrijke waarden vormen de kern van Springkussenverhuur Amersfoort: sportiviteit, veiligheid en fun!

Met sportiviteit doelen we niet alleen op de energieke ervaring die onze producten bieden, maar ook op het stimuleren van eerlijk spel.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel; daarom leveren we enkel producten van topkwaliteit en zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent op het gebruik van een springkussen. Zodra je een stormbaan of springkussen boekt, ontvang je een uitgebreide handleiding en instructievideo over het opzetten, afbreken en gebruiken van het product. Je kunt het product ophalen en terugbrengen bij ons hoofdkantoor, wat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt na afloop van je evenement. Wil je jezelf deze moeite besparen? Dan kun je gebruikmaken van onze handige op- en afbouwservice, inclusief transport.

Tot slot staat fun centraal in alles wat we doen. Het pure geluk en de brede glimlachen die we bij zowel kinderen als volwassenen zien wanneer ze onze springkussens gebruiken, zijn de drijfveer achter ons werk. Bij Springkussenverhuur Amersfoort is het creëren van vrolijke en onvergetelijke momenten ons ultieme doel.