Spelkussens

Zoek je een springkussen of luchtkussen met een gaaf spelelement erin? Neem dan een kijkje bij ons aanbod aan spelkussens! Springkussenverhuur Amersfoort verhuurt springkussens, stormbanen, luchtkussens en nog veel meer producten van topkwaliteit aan iedereen in de regio Amersfoort én daarbuiten. Neem vooral ook eens een kijkje bij onze andere [filialen]

Klimtoren piraat
Afmetingen DxBxH
7,0x7,0x7,0
Aantal gebruikers
8
1 dag
111,57
excl. BTW
1 dag
135,00
incl. BTW

Spelkussens: waar moet je op letten?

Voordat we ingaan op enkele praktische en veiligheidspunten, is het van belang dat jij weet wat je kunt verwachten op deze pagina. Je vindt hier zowel grote als kleine springkussens en luchtkussens, natuurlijk afhankelijk van ons aanbod op dit specifieke moment. Dit zijn producten met een leuk spelelement. Zo is de piraten klimtoren onze grootste blikvanger. Het is de bedoeling zo snel mogelijk naar de top van het luchtkussen te klimmen, waarna je een zwaard steelt van de grote piraat. Lukt het jou om als snelste een zwaard te stelen? Of steel je de meeste zwaarden van de piraat? Dan ben je de grote winnaar! Een spelkussen geeft dus een extra dimensie aan springkussens en luchtkussens. Mocht je op zoek zijn naar een opblaasbare sportboarding, gatendoel of Soccer Track stormbaan, kijk dan bij [voetbalattracties]. Springkussenverhuur Amersfoort verhuurt ook [spellen] met een opblaasbaar item, zoals bubbelvoetbal en Archery Tag.

 

Ben je nog steeds enthousiast over spelkussens? Top! Dan is het eerste waar je op moet letten bij het gebruiken van een spelkussen, dat je voldoende ruimte hebt. Bij de productomschrijving van al onze items vind je de benodigde vrije ruimte rondom en boven het springkussen of luchtkussen. Je vindt er ook informatie over het maximaal aantal gebruikers. Om jouw spelkussen op te zetten en opgeblazen te houden, is het van belang dat je een stroompunt in de buurt hebt. Zogenaamde blowers – dit zijn elektrische ventilatoren – zorgen namelijk voor de luchtstroom. Heb je geen stroompunt in de buurt? Geen paniek: Springkussenverhuur Amersfoort verhuurt haspels van vijftien en vijftig meter lang! Let er wel op dat je de haspels bij gebruik volledig uitrolt. Je ontvangt ook zandzakken bij je product. Deze veranker je aan het luchtkussen, zodat het op de grond blijft staan.

 

Sportiviteit, veiligheid & fun

Drie kernwaarden van Springkussenverhuur Amersfoort zijn sportiviteit, veiligheid en fun. Met sportiviteit bedoelen we natuurlijk dat onze producten veel energie (op)leveren. Tegelijkertijd staat sportiviteit ook voor eerlijk samenspelen. Veiligheid borgen we door producten te leveren van topkwaliteit en door jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het gebruik van een springkussen. Nadat je een stormbaan of springkussen hebt geboekt, ontvang je een handleiding en instructievideo over het opzetten, afbouwen en gebruiken van het product. Je haalt jouw product tevens op, op ons hoofdkantoor, en levert het daar ook weer af na afloop van je evenement. Mocht je jezelf deze moeite willen besparen, kun je gebruikmaken van de op- en afbouwservice van Springkussenverhuur Amersfoort, inclusief transport. Fun komt tot slot terug in het pure plezier dat al onze springkussens kinderen en volwassenen bezorgen. Die brede glimlachen, daar doen we het voor!