Sportkussens

Toffe voetbalspellen, een grote sportboarding, levensgroot darten of misschien wel een groot, opblaasbaar volleybalveld. Springkussenverhuur Amersfoort wil jouw actieve feestje of evenement onvergetelijk maken en daarom verhuren we allerlei sportkussens.

 

 

Alle sportkussens

Gatendoel groen

Gatendoel groen

Afmetingen DxBxH
4x3x3,5
Aantal gebruikers
1
1 dag
53,72
excl. BTW
1 dag
65,00
incl. BTW
Kinderspelen set

Kinderspelen set

Afmetingen DxBxH
8x1,4,x2
Aantal gebruikers
4 tot 8
1 dag
95,04
excl. BTW
1 dag
115,00
incl. BTW
Sportboarding

Sportboarding

Afmetingen DxBxH
18,0x9,0x2,5
Aantal gebruikers
14
1 dag
115,70
excl. BTW
1 dag
140,00
incl. BTW
Klimtoren piraat

Klimtoren piraat

Afmetingen DxBxH
7,0x7,0x7,0
Aantal gebruikers
8
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

Aantal gebruikers
8
1 dag
140,50
excl. BTW
1 dag
170,01
incl. BTW

Sportkussens huren in Amersfoort - Springkussenverhuur Amersfoort

Op zoek naar een onvergetelijk sportief evenement in Amersfoort? Springkussenverhuur Amersfoort biedt de beste Sportkussen attracties die je kunt huren! Bewijs jezelf als de ultieme voetballer en scoor de hoogste punten met onze gatengoal. Organiseer een sportdag vol spanning en competitie met onze sportboarding. Perfect voor voetbal, hockey of handbal!

Met onze sportkussen attracties wordt jouw evenement een grandioos succes. Stel je voor: kinderen en volwassenen die samen strijden om de beste sportieve prestaties neer te zetten. Het is een waar festijn van plezier en beweging! De gatengoal is dé attractie die elke voetballiefhebber zal betoveren. Laat je vaardigheden zien, maak indruk op je vrienden en word de kampioen van de dag!

Organiseer je een sportdag voor de lokale gemeenschap, een school of een bedrijfsevenement? Onze sportboarding is de perfecte aanvulling. Hiermee kun je verschillende sporten beoefenen en genieten van een gezonde dosis competitie. Wie komt als winnaar uit de bus? Het wordt een dag vol plezier en uitdagingen, die iedereen zich nog lang zal herinneren.

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben! Naast sportkussens attracties kun je bij ons ook spelkussens, stormbanen en traditionele springkussens huren. Er is voor elk wat wils, of je nu een fanatieke sportliefhebber bent of gewoon van een leuk evenement wilt genieten. Onze attracties zijn van topkwaliteit en staan garant voor urenlang vermaak.

Wacht niet langer! Huur vandaag nog onze sportkussen attracties en maak van jouw evenement een onvergetelijke belevenis. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden voor jouw speciale dag. Springkussenverhuur Amersfoort staat voor je klaar om jouw sportieve dromen waar te maken!

Sportieve attracties wachten op jou! Huur nu en beleef plezier zoals nooit tevoren!

De items van Springkussenverhuur Amersfoort huur je inclusief blowers. Dit zijn elektrische ventilatoren, waarmee je de kussens opblaast en opgeblazen houdt. Ook ontvang je zandzakken, welke je kunt verankeren aan het sportkussen. Deze zorgen ervoor dat het sportkussen geen kant op kan. Mocht je geen stroompunt in de buurt van de blowers hebben, kun je één van onze haspels huren. We hebben haspels van vijftien en vijftig meter lang. Zorg ervoor dat je de haspel volledig uitrolt bij gebruik.

Sportiviteit, veiligheid & fun

Bij Springkussenverhuur Amersfoort staat sportiviteit, veiligheid en fun centraal in onze dienstverlening. We zijn ontzettend enthousiast dat we met onze producten talloze kinderen – en soms ook jongeren en volwassenen – actief kunnen laten genieten.

Sportiviteit betekent voor ons ook eerlijk samenspelen, waarbij iedereen die wil, mag meespringen of meespelen. We hechten veel waarde aan het respectvol omgaan met zowel onze producten als met elkaar tijdens het gebruik van onze springkussens, stormbanen en luchtkussens.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, daarom verhuren we enkel producten van de beste kwaliteit. Om jou een veilige ervaring te bieden, voorzien we bij het boeken van een item van een handleiding en instructievideo. Hiermee kun je op een veilige manier je item op- en afbouwen en gebruiken. Je kunt jouw luchtkussen ophalen bij ons hoofdkantoor in Baarn en na afloop van het evenement weer bij ons inleveren. Wil je alle moeite besparen? Kies dan voor onze op- en afbouwservice, inclusief transport.

Zodra alles goed geregeld is, is het tijd om plezier te hebben. Fun! Dat is wat ons werk elke dag de moeite waard maakt!